Automaatspoelautomaat
Automaatspoelautomaat

Een automatische versnellingsbak waarvan de olie nooit ververst hoeft te worden?? De fabrikant en de dealer zeggen vaak dat dat inderdaad zo is!

Maar door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) kunnen oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen. Dit kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat de automaatbak vernieuwd of gereviseerd moet worden of anderszins reparaties behoeft met als gevolg een rekening van mogelijk duizenden euro’s. Zelfs bij lagere kilometerstanden kan dit al voorkomen. Om deze reden is het belangrijk om uw automaat eens in de zoveel tijd professioneel te laten spoelen en reinigen.

Het reinigen van uw automaatbak gebeurt met een gepatenteerde reiniger welke aan de automaatolie wordt toegevoegd. Deze reiniger bewerkstelligt dat alle aanslag, sludge en andere vervuiling in ca. 45 minuten met lopende motor oplost of losweekt. De vervuiling wordt vervolgens weggespoeld met schone olie.

Doordat met de speciale reiniger alle vervuiling oplost voorkomt men dat, nadat uw automatische transmissie is afgevuld met nieuwe olie, alsnog vastzittend vuil losweekt en gaat rond zweven in uw automaat en wederom voor problemen gaat zorgen.

Meer weten of afspraak maken? Bel 0497-519982 of gebruik het contactformulier.

Bewaren

Bewaren