Wij stellen ons tot doel uw auto in topconditie te houden voor een acceptabele prijs. Zo wordt het onderhoud aan uw auto altijd volgens de voorschriften uitgevoerd met de juiste vervangingsonderdelen. Wij kopen rechtstreeks in Zweden originele Saab-onderdelen. Hierop is een garantie van 3 jaar van toepassing.

Wij zijn sinds 1 oktober 2017 Saab erkend reparateur. Voor deze auto’s beschikken we over de specifieke kennis en apparatuur om uw SAAB te onderhouden en te repareren.

Bewaren

Niet alleen Saabs zijn bij Autobedrijf Peter Heijnes in goede handen. U kunt hier ook terecht voor onderhoud aan alle andere merken auto´s. Deze worden met dezelfde zorg en aandacht behandeld!

Bewaren

Bent u in het bezit van een klassieke auto? Dan heeft u het juiste adres gevonden. Met ruim 20 jaar ervaring in het restaureren, onderhouden en repareren van klassieke auto’s hebben ook klassieke auto’s weinig geheimen voor ons. Niet alleen uw klassieke Saab, maar ook andere merken zijn van harte welkom!

Bewaren

Vindt u het belangrijk om in een mooie schone auto te rijden? Laat uw auto eens mooi poetsen, u komt met uw auto weer stralend voor de dag! Ook cabrioletdaken. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier!

Bewaren