Aircoservice

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Een dure reparatie! Laat de airco op tijd controleren en zo nodig bijvullen!

Autobedrijf Peter Heijnes zorgt ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen en geïrriteerde luchtwegen kunnen veroorzaken. Wij hebben een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen en zijn volledig gecertificeerd.

Weten of uw airco nog goed werkt? Kom dan langs voor een aircocheck. Wij controleren de werking van de airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Wanneer nodig wordt het koudemiddel van uw airco bijgevuld of vervangen. Wij kunnen de airco reinigen van bacteri├źn en schimmels en voorzien van een frisse geur. Wij adviseren een jaarlijkse controle en eens per twee jaar een servicebeurt voor de airco om deze te reinigen. Wanneer nodig is het verstandig om de airco in de auto te laten bijvullen.

Meer weten of een afspraak maken? Bel 0497-519982 of stuur mail ons.